Een interview met Fred Deburghgraeve tijdens het Samsung Hope Relay event

On August 12, 2012, in Algemeen, Algemeen, Informatie, Samsung Global Blogger, by Stefaan Lesage

Een tijdje terug kreeg ik de kans om een klein interview af te nemen van Fred Deburghgraeve, het resultaat vind je in deze post.

Het is ondertussen al een poosje geleden, maar op 22 juli hadden de mensen van Samsung een evenement georganiseerd in Oostende om de Samsung Hope Relay app te lanceren en te promoten. Zowel Kim Gevaert, Fred Deburghgraeve, Ingrid Berghmans als Dominique Monami stonden aan de start … en ik mocht één van hen interviewen …

Op de foto met Kim Gevaert, Fred Deburghgraeve, Ingrid Berghmans en Dominique Monami

Op de foto met Kim Gevaert, Fred Deburghgraeve, Ingrid Berghmans en Dominique Monami

Je vraagt je misschien af wat die Samsung Hope Relay app is ? Wel, het is een applicatie voor je smartphone (zowel Android als iOS) die gebruikt kan worden om door middel van de GPS bij te houden hoe ver je loopt, wandelt of fietst. Op zich niets spectaculairs, want zo zijn er wel meerder apps. Maar als wereldwijde partner van de London 2012 Olympische Spelen wil Samsung natuurlijk nog een stapje verder gaan.

Het doel is om het Olympisch gevoel natuurlijk wat aan te wakkeren, en iedereen aan het sporten zetten. Daarnaast is er nog een extra motivatie voorzien … voor iedere kilometer die je loopt, wandelt of fietst met de Samsung Hope Relay app stort Samsung immers 1 euro aan het goede doel. Hier in België is dat SOS Kinderdorpen.

Volledig in de spirit van de Olympische Spelen

Volledig in de spirit van de Olympische Spelen

Om alles een wat officiël karakter te geven werd een looppiste van 100 meter aangelegd waar Kim Gevaert, Fred Deburghgraeve, Ingrid Berghmans en Dominique Monami zich aan een sprintje waagden. Ook hier primeerde de Olympische gedachte en de vier atleten kwamen mooi gelijktijdig over de eindstreep.

1000 euro voor SOS Kinderdorpen

1000 euro voor SOS Kinderdorpen

En dan … ja … dan was het zover. Een beetje onverwacht mocht ik het interview afnemen van Kim Gevaert nog voor alle anderen. En dat was totaal onverwacht … Snel dus de camera bovenhalen en ter plaatse het interview afnemen. Jammer genoeg stonden we te dicht bij een luidspreker waar muziek door galmde en had ik geen losse microfoon bij … het resultaat is dus dat je van het interview niets kan horen. Jammer maar helaas …

Iets later besloot ik om het toch nog een keer te proberen met Fred Deburghgraeve. Deze keer stonden we iets verder van het lawaai, maar zonder een losse microfoon is het resultaat nog steeds niet optimaal. Maar het was een aangename babbel. Nu ja, wat wil je … 2 West-Vlamingen onder elkaar … dat komt snel los 🙂

Een korte montage van het Samsung Hope Relay event en het interview vind je in volgende video. Mijn verontschuldigingen alvast voor de slechte kwaliteit van de audio tijdens het interview. In het vervolg neem ik beter een externe microfoon mee. Ondertussen heb ik alvast ondertitels toegevoegd.

Ik nam die dag ook tal van foto’s en die kan je rustig bekijken in de desbetreffende foto set op Flickr. Wil je meer lezen van mijn #SGBlogger avonturen … dan kan dat op mijn Samsung Global Blogger pagina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...