iOS 4.3 en mijn Volvo Audio Systeem

On March 16, 2011, in technologie, Uncategorized, by Stefaan Lesage

Een van de laatste updates van het iOS (4.2 dacht ik) zorgde ervoor dat ik mijn iPhone of iPod niet meer kon gebruiken op mijn Volvo Car Audio Systeem …

iPod Unreadable …

Ik vermoed dat het iOS 4.2 was, al kan het ook iOS 4.1 zijn, maar bij een van die updates herkende mijn Audio Systeem plots mijn iPhone of iPod niet meer. Ik mocht proberen wat ik wou … het systeem kwam steevast vertellen dat mijn toestel ‘Unreadable’ was.

… en ik was niet de enige

Na een aantal pogingen en wat gegoogle kwam ik toto de vaststelling dat ik niet de enige was. Een aantal mensen hadden zelfs een oplossing. Een Soft Reset, een Hard Reset, de iPhone even uitzetten voordat je hem koppelt aan het audio systeen, even ermee zwaaien … ja zelfs 10 toerkes rond uw Volvo lopen terwijl je met de iPhone over uw borstkast wrijft om hem op te warmen in de hoop dat hij gelezen kan worden … Geloof me vrij, ik heb ze allemaal geprobeerd …

Helaas, … het enige wat ik er aan over hield was een buurman die dacht dat ik nog zotter was dan hij ooit had durven dromen …

Een Workaround

Ik was al blij dat ik mijn oude iPhone 3GS en de iPhone 3G nog op een oude versie van het iOS had draaien, want dat werkte zonder enig probleem. Helaas kon ik mijn iPhone 4 niet opladen in de wagen terwijl ik naar een Podcast aan het luisteren was. Ik moest dus keuzes maken, en constant 2 toestellen synchroniseren met iTunes.

iOS 4.3 is de oplossing !!!

Deze week heb ik echter mijn iPhone 4 voorzien van iOS 4.3, en als bij wonder kon ik de iPhone opnieuw gebruiken als iPod in mijn Volvo !!!

Woooohooooo … kan ik eindelijk opnieuw mijn favoriete podcasts & muziek beluisteren in de wagen en ondertussen ook mijn iPhone 4 opladen … Ja, … ik weet het … ik ben rap content 🙂

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...