Werk aan de winkel

On July 2, 2010, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Op mijn todo lijst staan nu onder andere : Meer bloggen over alles wat te maken heeft met Mac, iPhone, iPad, … Website Upgrade, … Werk aan de winkel dus.

Ondertussen zijn velen onder jullie waarschijnlijk de nieuwe animaties in de Video Podcast wel al wat gewoon. Ikzelf begin het gebruik ervan wat beter onder de knie te krijgen, en heb de templates aangepast zodat ik net iets minder tijd spendeer in Final Cut tijdens het monteren van de Video’s. Het wordt misschien eens tijd om ook wat tijd in de website te stoppen.

Mijn doel is heel eenvoudig, namelijk iets meer effectief gaan bloggen rondom alles wat met Apple, technologie, iPhone, iPad en zelfs onderwijs te maken heeft. Wie weet zelfs een combinatie van al deze zaken. Tenslotte is de website er, en kan de informatie die ik hier plaats ook nuttig zijn voor anderen.

Eerst en vooral moet er echter een update komen van de website zelf. Ondertussen is WordPress al al aan versie 3.0 en zijn er ook al tal van verbeteringen gebeurd aan de WordPress Theme die ik gebruik. Hoog tijd dus om eens een test website op te zetten en alles even te configureren en te testen.

De huidige installatie van de website gaat ondertussen toch al zo’n 3 jaar mee. Hoog tijd dus om eens te kijken of ik van een ‘clean-install’ opnieuw kan starten. In het begin heb ik immers iets te veel geëxperimenteerd met allerhande plugins waardoor er hier en daar nog data is blijven hangen in de database. Opruimen dus die handel !

Ik wil dus nog geen loze beloftes maken, maar ik hoop in de toekomst toch wekelijks een post te maken over datgene wat mij bezig hield gedurende die week 🙂

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...