De Vernieuwde Website is er !

On October 8, 2009, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Ja, je ziet het goed de iTutor Podcast website zit in een nieuw kleedje ! En ik ben best tevreden met het resultaat.

Na een aantal dagen proberen op mijn lokale MAMP installatie, werd vandaag de eerste stap genomen in het proces om een nieuwe look en feel te geven aan de iTutor Podcast. Mocht je in de loop van de dag al op de site geweest zijn, dan had je waarschijnlijk al gemerkt dat er iets gaande was …

Wel, na alles eens deftig opgekuist te hebben, de laatste versie van WordPress en verschillende plugins geïnstalleerd te hebben, werd vandaag ook de nieuwe lay-out van de website online gezwierd. Alles verliep vrij vlot, met hier en daar een kleine uitzondering. Maar die problemen waren toch snel opgelost.

De vernieuwde website staat nu dus online. Persoonlijk vind ik hem een pak minder ‘slordig’ en dus ook duidelijker en overzichtelijker. Zo is er nu een home page waar een aantal Featured Tutorials op verschijnen, is er een pagina met alle posts, en op vraag van een aantal mensen ook een pagina met enkel die posts die in de podcast feed in iTunes zitten.

De template werd ook iets aangepast zodat ik op een eenvoudige manier de nieuwe posts kan toevoegen. Video Tutorial posts zullen nu in de toekomst ook een online player hebben waar je de tutorial in kan bekijken, zonder dat je de website hoeft te verlaten. Het uploaden en verwerken van het filmpje op de externe site (Blip.TV) kan wel even duren, dus het is mogelijk dat de inline player pas een dag later verschijnt.

Ik ben alvast tevreden met het resultaat, maar ik hoor graag jullie feedback natuurlijk. Post dus even in de commentaren wat jij ervan vindt, en doe gerust suggesties …

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...