LiveSearch zou nu moeten werken

On March 30, 2009, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Zopas bekeek ik even de statistieken met Woopra en zag ik tot mijn verbazig dat een aantal mensen de LiveSearch gebruikten, maar geen resultaten kregen. Ik ging dus op zoek naar de oorzaak, en blijkt dat de LiveSearch eigenlijk nog nooit gewerkt heeft. Ondertussen is het probleem opgelost en kan u dus naar hartelust de […]

Zopas bekeek ik even de statistieken met Woopra en zag ik tot mijn verbazig dat een aantal mensen de LiveSearch gebruikten, maar geen resultaten kregen. Ik ging dus op zoek naar de oorzaak, en blijkt dat de LiveSearch eigenlijk nog nooit gewerkt heeft.

Ondertussen is het probleem opgelost en kan u dus naar hartelust de LiveSearch feature gebruiken.

Groeten,

Stefaan

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...