Beloofde iLife 06 PDF Document ook beschikbaar

On November 16, 2008, in Apple Software, iLife, iPhoto, Software, Uncategorized, by Stefaan Lesage

Ik ben hier nog eens terug. Tijdens de iPhoto workshop op de MacBeurs vandaag heb ik aan de aanwezigen even een PDF versie laten zien van een document dat ik een jaartje of twee terug had opgemaakt. Tot nu toe werd het document niet beschikbaar gesteld aan het ‘grote’ publiek, maar daar komt nu dus […]

Ik ben hier nog eens terug. Tijdens de iPhoto workshop op de MacBeurs vandaag heb ik aan de aanwezigen even een PDF versie laten zien van een document dat ik een jaartje of twee terug had opgemaakt. Tot nu toe werd het document niet beschikbaar gesteld aan het ‘grote’ publiek, maar daar komt nu dus verandering in.

Ik heb ondertussen ook gemerkt dat er niet alleen vanuit familie en vrienden interessen is voor zo’n ducument, maar ook vanuit andere hoeken. Het doucment werd opgemaakt toen we nog met iLife 06 werkten en richt zich vooral op iTunes en iPhoto. Het grootste gedeelte van dit document is echter ook nog van toepassing op iLife 08.

Daarom heb ik beslist om het document beschikbaar te stellen via deze website. Je kan het dus gratis downloaden via deze link. Ja, je leest het goed, het is gratis. Wat ik wel wil vragen is dat het document in het formaat zoals het nu is, met de verwijzing naar de mijzelf en de site waar het te vinden is.

Vind je het documentje interessant en goed, dan kan je altijd voor een donatie zorgen via de iTutor Podcast website. Wie weet staat er hier en daar nog iets in vermeld wat je nog niet wist.

Groeten,

Stefaan

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...