Workshop : Inleiding iPhoto op de MacBeurs

On November 6, 2008, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Op zondag 16 november is het weer zover. Dan organiseert de Apple User Group MacLimburg opnieuw een MacBerus. Het thema voor dit jaar is Meet – Learn – Share. Ik werd er uitgenodigd om een Workshop te verzorgen rond het thema Inleiding tot Photoshop. De ideale gelegenheid dus om mij op de MacBeurs te ontmoeten, […]

Op zondag 16 november is het weer zover. Dan organiseert de Apple User Group MacLimburg opnieuw een MacBerus. Het thema voor dit jaar is Meet – Learn – Share. Ik werd er uitgenodigd om een Workshop te verzorgen rond het thema Inleiding tot Photoshop. De ideale gelegenheid dus om mij op de MacBeurs te ontmoeten, om zaken van elkaar te leren en om ideeën uit te wisselen. Volledig in het thema van de MacBeurs dus.

Op de beurs zijn opnieuw tal van Workshops gepland. Naast die van iPhoto kan je er meer te weten komen over Digitale Fotografie, Video Editing, Audio Editing, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en nog tal van andere zaken. Als ik goed geïnformeerd ben, zijn er wel 20 workshops gepland die dag in 7 verschillende zalen.

Ikzelf kijk ook uit naar een aantal van die Workshops en weet zeker dat ik er zelf ook iets van zal opsteken. Het is ook de ideale gelegenheid om wat meer te weten te komen over de mogelijkheden van een Macintosh computer voor diegene die denken aan switchen.

De sprekers zelf komen uit alle hoeken van het land, en zelfs een aantal uit het buitenland. Ook allerhande thema’s komen aan bod. Er zijn fotografen, podcasters, docenten, mensen uit internet fora, en nog veel meer.

Wil je dus iets meer te weten komen over de Macintosh en zijn software, wil je andere mac gebruikers leren kennen, of gewoon een babbeltje komen slaan, kijk dan snel even op de site van de MacBeurs voor meer informatie.

Ik kijk er alvast naar uit om daar een aantal mensen uit mijn publiek en doelgroep te ontmoeten.

Tot dan,

Stefaan

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...