iPod Video, iPod touch en iPhone compatibel

On October 26, 2008, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Een tijdje terug kreeg ik een aantal reacties dat de Video Podcast niet af te spelen was op een iPod of iPhone. Ergens na de eerste aflevering had ik zitten spelen met een aantal Compressor presets om de bestandsgrootte wat kleiner te maken, met het gekende resultaat. De eerste aflevering was nog dik in orde, […]

Een tijdje terug kreeg ik een aantal reacties dat de Video Podcast niet af te spelen was op een iPod of iPhone. Ergens na de eerste aflevering had ik zitten spelen met een aantal Compressor presets om de bestandsgrootte wat kleiner te maken, met het gekende resultaat. De eerste aflevering was nog dik in orde, en ik had de tweede aflevering niet onmiddellijk zelf uitgeprobeerd. Shame on me 🙁

Deze week heb ik nog wat zitten experimenteren en het goede nieuws is dat de laatste aflevering opnieuw perfect afspeelt op de iPod en iPhone ! Vanaf aflevering 8 is dus alles weer in orde, en de Billings 3 tutorial kan je dus opnieuw bekijken op uw favoriete apple MP3 speler (en telefoon). Ik heb beiden even uitgetest en het werkt. Normaal gezien zou ook de iPod Touch geen probleem mogen geven, maar aangezien ik er zelf geen heb, kon ik dat jammergenoeg niet testen.

Aflevering 2 tot en met 7 vormen dus nog een probleem. Ik zou die afleveringen opnieuw kunnen omzetten, uploaden en de oude afleveringen vervangen, maar dat zou mij toch wat tijd, bandbreedte en dus ook geld kosten. Voorlopig heb ik dus beslist om deze afleveringen zo te laten. Mocht er op een gegeven moment een gulle sponsor tevoorschijn komen, dan kan ik die afleveringen alsnog opnieuw gaan publiceren.

Geniet dus vanaf de laatste aflevering terug van de podcast op uw iPod en iPhone.

Groeten,

Stefaan

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...