IPT0003 Gecorrigeerd

On December 7, 2007, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Ja, er zat dus een foutje in de XML Feed waardoor de aflevering niet werd gedownload.  Ondertussen is het euvel al verholpen en zou alles terug in orde moeten zijn.  Diegene die aflevering 3 niet automatisch binnenkrijgen via iTunes, omdat ze hun podcasts hebben bijgewert voor deze post, kunnen eens proberen om hun podcasts opnieuw […]

Ja, er zat dus een foutje in de XML Feed waardoor de aflevering niet werd gedownload.  Ondertussen is het euvel al verholpen en zou alles terug in orde moeten zijn.  Diegene die aflevering 3 niet automatisch binnenkrijgen via iTunes, omdat ze hun podcasts hebben bijgewert voor deze post, kunnen eens proberen om hun podcasts opnieuw bij te werken.

Lukt het dan nog altijd niet, laat dan hier even iets weten, en dan probeer ik het alsnog in orde te krijgen.  Meestal helpt het dan ook om aflevering 3 te verwijderen en de podcast opnieuw bij te werken. 

Groeten,  

Stefaan 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...