We kunnen eindelijk van start gaan

On November 10, 2007, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Een aantal dagen terug heb ik eindelijk de bevestiging gekregen dat de PodCast werd opgenomen in de iTunes PodCast directory. Momenteel blijkt het logo nog niet door te komen in de iTunes Directory, maar de podcast is al bereikbaar via deze link. Ik heb ondertussen ook al wat aanpassingen gedaan aan de site, om alles […]

Een aantal dagen terug heb ik eindelijk de bevestiging gekregen dat de PodCast werd opgenomen in de iTunes PodCast directory. Momenteel blijkt het logo nog niet door te komen in de iTunes Directory, maar de podcast is al bereikbaar via deze link.

Ik heb ondertussen ook al wat aanpassingen gedaan aan de site, om alles een beetje overzichtelijk te houden. Zo vind je nu rechts op de site ook twee links waarmee je op de podcast kan abonneren via iTunes en Miro (het oude Democracy Player). Abonneren op de podcast kost niks en vereist ook geen informatie, het zorgt er enkel voor dat je automatisch de nieuwste aflevering zal downloaden wanneer deze beschikbaar is en de desbetreffende tool opstart (iTunes / Miro).

Het is nu dus nog enkel wachten op luisteraars en kijkers, en natuurlijk op de tweede aflevering van de iTutor PodCast.

Groeten,

Stefaan

Tagged with:  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...