Eindelijk is het zo ver !

On November 4, 2007, in Uncategorized, by Stefaan Lesage

Het idee voor deze podcast ontstond al in augustus vorig jaar, maar omwille van tijdsgebrek is het er eigenlijk nooit van gekomen. Al was er al die tijd wel een Test site opgesteld waar ik toch al de layout van de site wat kon opzetten. De bedoeling van deze podcast is om een aantal video […]

Het idee voor deze podcast ontstond al in augustus vorig jaar, maar omwille van tijdsgebrek is het er eigenlijk nooit van gekomen. Al was er al die tijd wel een Test site opgesteld waar ik toch al de layout van de site wat kon opzetten.

De bedoeling van deze podcast is om een aantal video tutorials te voorzien voor de vlaamse Macintosh gebruiker. Er zijn al veel video tutorials beschikbaar, maar deze zijn over het algemeen in het Engels. Deze podcast brengt dus video tutorials maar dan in het Nederlands ( of beter het Vlaams :-p ).

Ondertussen heb ik al de eerste aflevering ingeblikt. Het is nog niet echt professioneel, maar ik ben er toch wel tevreden over. Er kan nog veel verbeterd worden, en ik moet waarschijnlijk nog één en ander leren.

De bedoeling is om toch één keer per maand een gratis video tutorial uit te brengen die af te spelen is op een iPod / iPhone en natuurlijk op uw Mac of zelfs op een PC. Als er genoeg interesse is, en ik kan uit de kosten komen, dan kunnen we dat eventueel opvoeren 🙂

Het is dus nog even geduld voor de podcast van start gaat, maar ik hoop dat ik vandaag nog de aller eerste aflevering online kan zetten.

Met vriendelijke groeten,

Stefaan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...